Dynafit terepfutócipő technológiák.

Dynafit terepfutócipő technológiák.

2016.11.29.
A terepfutó cipők különböző részeit mutatjuk be, illetve, hogy a cipők gyártása során milyen technológiákat használtak.

Dynafit terepfutócipő technológiák.

ALPINE AIRMESH

A Trailbreaker alpesi terepfutó cipő felsőrésze az  Alpine Airmesh elnevezést kapta.Úgy tervezték, hogy lélegző és könnyű anyaga biztosítsa a kényelmet. A hálós szerkezet garantálja az állandó légáramlást és jól szellőző futási élményt biztosít. A szuperkönnyű plüss felsőrész a kényelem teljesen új szintjét biztosítja. Olyan könnyű és puha, hogy alig lehet észrevenni.

 

ALPINE ROLLING

Tedd a terepfutást még dinamikusabbá és gördülékenyebbé az Alpine Rolling konstrukcióval. Az ívelt formájú középtalp dinamikus, 8 milliméteres droppot eredményez, amely segíti a lábujjhegytől sarokig tartó, folyamatos gördülést. Nem fogod többé azt érezni, hogy megáll a folyamatos mozgás és a lépés darabossá válik. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabbá és dinamikusabbá válik a futásod és kevesebb ütő hatás éri a tested.

 

BALLASTIC BUMPER

Csökkenti a lábfej és a lábujjak ütődését, miközben növeli a cipő tartósságát.

 

 

INVISIBLE LACING

Láthatatlan fűzők. Elasztikus védőháló, amely védi a fűzőket a kavicsoktól, szikláktól való kopástól és távol tartja a törmeléket, leveleket, köveket.

 

 

HEEL PRELOADER

A Heel Preloader a kényelem és a pontosság új szintjét nyújtja. Több támogatást biztosít a saroknak, miközben jobban illeszkedik körülötte. Az alacsonyabb és lágyabb profilnak köszönhetően a cipő hátsó részében nagyobb kényelmet tapasztalhatunk. Összességében a jobb illeszkedés nagyobb teljesítményhez vezet, amely nélkülözhetetlen, ha a legmagasabb szinten szeretnél teljesíteni.

 

 

 

 

TECH LEATHER

Különleges külső anyag, amely rendkívül tartós és kopásállló. Maximális védelmet nyújt durva alpesi körülmények között is.

 

 

 

BALLASTIC FABRIC

A felsőrész anyaga a lábujjaknál, amelyet alpesi körülményekre terveztek az Aramid szövetek százalékában. Biztosítja a teljes kopásállóságot, tartva a minimális súlyt.

 

 

 

CARBON SHIELD

A Carbon Shield védelmet nyújt a kövek és az egyéb hegyes képződményekkel szemben, amelyek megsérthetik a lábadat terepfutás közben. Az összes cipő, amely rendelkezik a carbon shielddel, kapott egy beépített karbon lemezt a középtalpába, hogy védje a lábad. Nagyobb tartósságot biztosít és állandó futási élményt nyújt.

 

 

POMOCA® GLIDING PATH

A Pomoca csúszási út megkönnyíti a természetes S-alakú átgördülést a lábaknak. . A különleges S-alakú talpminta – a „Gliding Path” – biztosítja a zökkenőmentes gördülést és csökkenti a kárba ment energiát. A csúszó rész melletti kapaszkodó rész tökéletes ellépést biztosít változó terepen.

 

 

További cikkek:

Dynafit szövet technológiák.
2016.11.29.
Teljes erőbedobással dolgozunk a honlapon, hamarosan feltöltjük ezt a menüpontot is, addig is a türelmeteket kérjük. ...
Túra
Dynafit terepfutócipő talpak
2016.11.29.
A terepfutó cipők legmeghatározóbb része a talp. Ez az útmutató segít a választásban. ...
Dynafit terepfutócipő anyagok
2016.11.29.
Teljes erőbedobással dolgozunk a honlapon, hamarosan feltöltjük ezt a menüpontot is, addig is a türelmeteket kérjük. ...
SpiderClub Airborne