Dynafit terepfutócipő talpak

Dynafit terepfutócipő talpak

2016.11.29.
A terepfutó cipők legmeghatározóbb része a talp. Ez az útmutató segít a választásban.

Dynafit terepfutócipő talpak

Kemény, sziklás terepre:

Feline Vertical. A forradalmian új dizájnú Vibram® talpon található bordák kiváló tapadást biztosítanak, valamint a pontos tapadás állandó észlelését is megteremtik. Vibram® Megagrip talp felelős a tapadásért a vizes és csúszós felületeken. A leejtőkön való megfelelő fékezés és a durva terepen való alkamozkodó képességet a saroknál található mély barázdák garantálják.

 

Minden terepre (On & off trail):

Alpine Pro. Ebben a talpban különböző anyagok találhatóak meg a sokoldalú tapadás érdekében. Először is a Vibram® Megagrip gumikeverék növeli a súrlódást a vizes és sziklás talajon. Másodszor a talp központi részén található barázdák nyújtanak nagyobb visszacsatolást és talajérzetet. Végül a talp külső részén található bütykök biztosítják a nagyobb stabilitást és tartósságot, amely megbízható tapadást eredményez a kemény talajon.
Trailbreaker. A Pomoca® forradalmasított koncepciója, amelyet változatos alpesi terepekre terveztek. A tapadás adott, de a hangsúly az ellépésen és a csúszáson van a zavartalan, dinamikus futás érdekében. Ennek megfelelően a talp áll egy csúszó és egy kapaszkodó zónából. A csúszó rész stabilitást és és súrlódást nyújt a kemény talajon, miközben a kapaszkodó rész a puha talajon teljesít.
Feline Ultra. Kiváló tartósság és oldalstabilitás tömör talajtípuson, a kemény felületeken való kiváló tapadással van kombinálva. A formatervezés és a Vibram® Mapping Compound  biztos ellépést garantál. A talp középső részén található a Megagrip gumikeverék.

 

Puha talaj, sár, hó:

Feline SL. A Vibram® Mapping Compound ötvözi a lábfej oldalsó stabilitását, a középtalp alatti kiváló tapadást és az orrtól a sarokig kiterjedő tartósságot és súrlódást.

 


Minimal fit: 

Feline Vertical. Kiváló reaktivitás, pontosság és érzékenység eltökélt sportolók számára versenyre és edzésre egyaránt. Az ultrakönnyű EVA középtalp alacsony profilt és minimális, 4 mm-es drop-ot eredményez.

Lábfejet szorosan átölelő, pontos illeszkedést biztosít. Teljes kontrolt és hatékonyságot garantál a laza terepen végzett gyors futások során.

 

Sensitive fit:

Alpine Pro. A dupla sűrűségű EVA talpat puha párnázottság jellemzi , amely nagy sűrűségű stabilizátorral van körülvéve. Ennek köszönhetően rugalmasabb futási élményt nyújt, amely lehetővé teszi, hogy a futás dinamikusan alkalmazkodni tudjon a terep adottságokhoz. 8 mm-es dropja támogatja a gyorsaságot és ideálissá teszi a középtávú terepfutáshoz. 
Trailbreker. Az EVA egységesen tömörített párnázatának köszönhetően a Trailbreaker talp biztosítja azt a rugalmasságot, ami ahhoz kell, hogy a cipő dinamikusan alkalmazkodjon a terep típusához. A 10 mm-es drop ideális rövid és középtávú futáshoz.
Feline SL. Reakcióképesség, támogatás és dinamikus alkalmazkodóképesség a kemény alpesi terepekhez. Az EVA multipad és a középső részen található TPU szerkezetnek és 8 mm-es dropjának köszönhetően ideális választás középtávú futáshoz.

A pontos illeszkedés mellett támogatják a természetes futómozgást, amely fokozza az izmok összehangoltságát, egyensúlyát és irányítását.

 

Sensitive fit +:

Feline Ultra. Mozgás irányítás, ütés elnyelés a biztonság érdekében, amely fontos a közép és hosszú távú futás forán. A Duo Motion szerkezet a kétszeres sűrűségű EVA talpat jelenti. A Multipad középtalp természetes ellépést biztosít és dinamikusan alkalmazodik a terep egyenletlenségeihez. 8 mm-es droppal rendelkezik.

Mozgás irányítás és stabilitás minden egyes lépésnél a Form Fitted oldalsó támogatásnak köszönhetően, amely elringtaja a középtalpat, nyugottabb illeszkedést biztosít a lábfejhez, fokozza a vérkeringést és segíti a lábat a dagadás elleni küzdelemben az utolsó kilométerig.

 

 

Kemény, havas és saras talajra:

Speed Mtn GTX. A Speed Mtn talp kiegyensúlyozott tapadást és ellépést biztosít. Megkapod az új POMOCA® Butilic keveréket, amely száraz és vizes körülmények között is jól teljesít. Garantálja a lágy felületeken a tapadást a futófelület különleges kialakításának köszönhetően. Jó választás, ha gyorsan szeretnél haladni az emelkedőkön és elérni a hegycsúcsot garantált tapadás mellett.

 

Speed Mountaineering fit:

Speed Mtn GTX. A Speed Mtn középtalp a stabilitásról és a védelemről szól. Különleges sűrűségű és felépítésű középtalpat alkottak a tervezők annak érdekében, hogy a cipő elérje a csúcsteljesítményt hosszabb távon és folyamatosan változó terepen. A tartós kivitelezés a lábfejnél megvédi a középtalp alakját. Ez garantálja a cipő tartósságát, teljesítményét és stabilitását.

 

Stabilitás és kényelem minden lépésnél. Emiatt az illeszkedés szélesebb a szokásos Dynafit athletic fitnél. A koncentráció a hosszútávú teljesítményen van, emiatt a lábnak elegendő helyre van szüksége a megfelelő vérkeringés érdekében.

További cikkek:

Dynafit szövet technológiák.
2016.11.29.
Teljes erőbedobással dolgozunk a honlapon, hamarosan feltöltjük ezt a menüpontot is, addig is a türelmeteket kérjük. ...
Túra
Dynafit terepfutócipő technológiák.
2016.11.29.
A terepfutó cipők különböző részeit mutatjuk be, illetve, hogy a cipők gyártása során milyen technológiákat használtak. ...
Dynafit terepfutócipő anyagok
2016.11.29.
Teljes erőbedobással dolgozunk a honlapon, hamarosan feltöltjük ezt a menüpontot is, addig is a türelmeteket kérjük. ...
SpiderClub Airborne