SUUNTO AMBIT3 RUN

SUUNTO AMBIT3 RUN

Cikkszám: SS021260000

A Suunto Ambit3 Run GPS futó óra a tökéletes élményt nyújt futás közben, bármerre is vigyen utad.

A vágy, hogy mindig gyorsabbak legyünk univerzális. Mindegy, hogy egy erdei úton tolod a maximumot, a kerékpárodon, vagy akár vízben, a Suunto Ambit3 Run GPS futó óra egy felbecsülhetetlen segédeszközöd lesz edzés közben, hogy a legjobb lehess. Kövesd és analizáld teljesítményed és fejlődésed. Kapcsolódj vezeték nélkül okostelefonodhoz és használd az ingyenes Suunto Movescount App-et, hogy akár menet közben beállíthasd, vizuálisan felturbózd, újraéld és megoszd kalandjaidat. Jobb társat nem is találhatsz!

 • Az új Suunto Smart Sensor sokkal kisebb, mint az eddigi Suunto pulzusmérő pántok.
 • Puha szilikon pánt a tökéletes komfortért.
 • Mobiltelefonról állítható az összes eddig csak számítógépen elérhető konfiguráció, így akár a pálya szélén, vagy a hegy lábánál is még meggondolhatod, hogy mit szeretnél egy bizonyos kijelzőn aznap látni és annak megfelelően tudod módosítani Ambit3 órádat mobiltelefonodon keresztül, ami 1-2 másodperc Bluetooth szinkronizálás után azonnal megjelenik az Ambit3 órán is.
 • A legtöbb gyártó azon fáradozik, hogy az okostelefon adatai jelenjenek meg az óra kijelzőjén, a Suuntonál ez másképp van, vagyis kétirányú, tehát az okostelefon adatai megjelennek az órán, míg az óra adatai is megtekinthetők a telefon lényegesen nagyobb kijelzőjén. És hogy ez miért jó? Pl. kerékpározás közben az Ambit3 útvonal térképe megjeleníthető az okostelefon képernyőjén, ami  kormányra szerelve egy sokkal jobban látható méretű képernyőt eredményez. De nemcsak a képernyő méret miatt érdekes ez a megoldás, hanem azért is, mert eközben a telefon akkuja nem merül olyan gyorsan, hiszen a GPS jelet az Ambit3 óra veszi és a telefon csak megjeleníti. Ez nemcsak az akkuidőre, de a GPS vétel minőségére is jó hatással van.
 • És ahogy említettük, a dolog fordítva is működik, tehát edzés közben Ambit3 órádon láthatod bejövő hívásaidat, SMS-eidet, értesítéseidet.
 • Ambit3 órád okostelefonoddal együtt action kamerává válhatnak, ahol a filmre és a készített fotókra ráadásul az éppen rögzített óra adatok is, mint egy felirat felkerülnek, tehát pl. aktuális sebességed, az idő, pulzusod, vagy amit éppen ott látni szeretnél. Az edzés valós időben a Google Earth-ön visszajátszható úgy, hogy a közben készített fotók és videók is a készítés helyénél megjelennek és lejátszhatók.
 • Aktivitás napló napra és hétre bontva, pontosan követheted hol tartasz terveidhez képest.

csomag tartalma: 

 • Suunto Ambit3 Run óra

 • USB töltő és adatátviteli kábel

 • Magyar nyelvű üzembe helyezési utasítás

 • Garanciajegy


SUUNTO AMBIT3 RUN

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

SUUNTO 9 BARO Titanium

217.990 Ft
SUUNTO 9 BARO Titanium

Forradalmi 3D-s mozgáskövetés miatt nagyon pontos GPS követést tesz lehetővé. Üzemidejét emiatt kitolták 120 órára. Ha pontos sebesség, táv és pozició, ...

SUUNTO 9 BARO pulzusmérő pánttal

201.990 Ft
SUUNTO 9 BARO pulzusmérő pánttal

A Suunto 9 egy forradalmi3D-s mozgáskövetés miatt nagyon pontos GPS követést tesz lehetővé. Üzemidejét emiatt kitolták 140 órára. Így, ha pontos sebesség, ...

SUUNTO 9 BARO pulzusmérő pánttal

201.990 Ft
SUUNTO 9 BARO pulzusmérő pánttal

A Suunto 9 egy forradalmi3D-s mozgáskövetés miatt nagyon pontos GPS követést tesz lehetővé. Üzemidejét emiatt kitolták 140 órára. Így, ha pontos sebesség, ...

SpiderClub Airborne