Dynafit Sky 6 futómellény - teszt

Dynafit Sky 6 futómellény - teszt

2022.09.14.
Egyik kedves vevőnk megosztotta tapasztalatait a Dynafit új kiadású futómellénnyel, a Sky 6-tal. Vizi Viki élményeit olvashatjátok.

Dynafit Sky 6 futómellény - teszt

Aktuálissá vált egy zsák csere, edzőm javaslatára néztem ki a Dynafit Sky 6 futómellényt, amelyet már ki is próbáltam. Túl 2 terep-, valamint 3-4 síkfutáson, örülök, hogy emellett döntöttem. Hogy miért?

 

Először is nagyon kényelmes és könnyű. Úgy van rajtam, hogy észre sem veszem. Tökéletesen illeszkedik mindenhol, nem mozog, csúszkál futás közben- kicsit se. Az előző zsákomtól pl. mellrésznél bolyhosak lettek a pólóim a folyamatos dörzsölés miatt.

 

6 literes kapacitása van, ez azokra a távokra abszolút megfelel, amiket egyelőre én futok (10-15-20-25 km). Elfér benne 2 flakon (a tömzsibb is), de ha az egyik zsebbe telefont teszünk, a zseb szája kisebbre állítható, hogy biztosan ne hagyja el a helyét útközben. Van egy kisebb cipzáras zseb is bal oldalon, én ebbe zsepit szoktam tenni - végre ez is kéznél van -, de gél is mehet bele. A kulacsok felesleges mozgását gumipánt biztosítja.

 

Belül egy vízálló zsebbe eső esetén telefont, illetve bármi egyebet tehetünk, amit nem szeretnénk, hogy vizes legyen (iratok, kulcs) - és ami belefér persze.  Ha valaki ivótasakot használ, azzal is kompatibilis a zsák. Jobb oldalon egy mini síp lóg, ami amilyen kicsi, olyan hangos, szóval szükség esetén tökéletesen megállja a helyét. Egyébként pedig nem mellékesen nagyon jól néz ki, és természetesen fényvisszaverő minta is van rajta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Élményekben gazdag futásokat kívánunk Vikinek! És köszönjük a tesztet!

További cikkek:

Túra
Bringától a Mátrabérc Trail-ig
2023.04.29.
Hogyan is alakult a szikrától a teljesítésig?! ...
Túra
Dynafit Elevation GTX héjkabát - téli teszt
2021.02.15.
Egy kedves, Bakonyban élő barátunk fogalmazta meg gondolatait a Dynafit Elevation héjkabáttal elkövetett első, téli terepfutása kapcsán. ...
Túra
Téli ruhák Büki Ádám ajánlásával: Külső réteg
2021.01.07.
Dynafit nagykövetünk télen is imád kint sportolni a szabadban, ezért is fontos számára a megfelelő meleg ruházat megválasztása. ...
SpiderClub Airborne